Home TIPS Esta aanvragen voor de Verenigde Staten

Esta aanvragen voor de Verenigde Staten

DELEN

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een geautomatiseerd systeem dat gebruikt wordt om te bepalen of reizigers in aanmerking komen voor inreis naar de Verenigde Staten onder het Visa Waiver Program (VWP) en of de inreis een risico voor de rechtshandhaving of veiligheid is.

Goedkeuring door ESTA geeft een reiziger het recht om een vliegtuig te betreden voor een reis naar de Verenigde Staten onder het VWP. Hoewel CBP aanbeveelt dat u minstens 72 uur voor aanvang van uw reis uw aanvraag moet indienen, kunt u dit op elk willekeurig moment voorafgaand aan het betreden van een vliegtuig doen. In de meeste gevallen krijgt u binnen enkele seconden na indiening van uw aanvraag antwoord.

ESTA is geen visum. Het voldoet niet aan de wettelijke vereisten om te dienen als plaatsvervanger van een visum voor de V.S. wanneer een visum verplicht is. Reizigers met een geldig visum voor de V.S. kunnen naar de Verenigde Staten reizen met dit visum voor het doel waarvoor het was afgegeven. Reizigers met een geldig visum hoeven geen aanvraag te doen voor een ESTA. Net als een geldig visum geen garantie is dat u binnengelaten wordt in de Verenigde Staten, is een goedgekeurde ESTA ook geen garantie voor toegang tot de Verenigde Staten.

Goedgekeurde ESTA-aanvragen zijn geldig voor een periode van twee jaar, of totdat het paspoort verloopt, welke gebeurtenis zich het eerst voordoet, en geldig voor meerdere reizen naar de Verenigde Staten zonder dat de reiziger een andere ESTA hoeft aan te vragen. Wanneer u naar de V.S. reist met de goedgekeurde ESTA, mag u hier slechts 90 dagen per bezoek verblijven. Er moet ook een redelijke tijd verstrijken tussen twee bezoeken, zodat de CBP-beambte niet de indruk krijgt dat u probeert hier permanent te wonen. Er is geen vereiste ingesteld voor de lengte van de tussenperiode tussen twee bezoeken.

Wat kost ESTA aanvragen?

eVisa Application Services biedt ondersteuning en hulp aan reizigers, die op zoek zijn naar een onmiddellijke ESTA reistoestemming.

Daarbij betaalt u de prijs van de ESTA zoals deze wordt bepaald door de overheid van de VS, dit bedrag is vastgesteld op $14,- (USD). Wij vragen voor onze bemiddelings-en administratiekosten €12,- per aangevraagd ESTA. Ongeacht de wisselkoers hanteren wij een vast totaalbedrag van €25,-

Standaard sturen wij uw reistoestemming per e-mail toe, wilt u een bevestiging van uw reistoestemming ook per post ontvangen dan brengen wij €3,- extra in rekening per aanvraag.

Bij een afgewezen Esta reistoestemming, storten wij het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening. (meer dan 99% van alle aanvragen wordt toegewezen)

Wat vinden klanten van eVisa Application Services?

Wij werken met een klantenbeoordelingssysteem genaamd Kiyoh. Onze klanten hebben onze service
beoordeeld met een 8,9! Waarvan 99% ons aanbeveelt. Hier zijn wij uiteraard erg dankbaar voor,
maar wij vinden dat het altijd beter kan. Wij doen ons uiterste best om zo efficiënt en effectief
mogelijk te werken!

Uw ESTA aanvragen kunt u snel en makkelijk via eVisa Application Services regelen.

Kijk op www.esta-aanvragen.nl voor meer informatie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here