Home Financieel De kosmopolitische stad Amsterdam biedt trendy onroerend goed

De kosmopolitische stad Amsterdam biedt trendy onroerend goed

DELEN

De hoofdstad van Nederland is volledig in lijn met de trend. Iedereen die aan zichzelf denkt, wil naar Amsterdam. Vooral jonge mensen en kunstenaars voelen zich op hun gemak in de stad van vrijdenkers. En hoewel Amsterdam elk jaar een instroom van meer dan 10.000 mensen heeft en de huren boven het nationale gemiddelde liggen, is huisvesting nog steeds betaalbaar. Dat zou snel kunnen veranderen. Hoog tijd om een appartement in Amsterdam te huren, zolang de prijzen duizelingwekkende hoogten nog niet hebben bereikt.

Vind de beste locatie om een appartement in Amsterdam te huren
Amsterdam Oud-West : Amsterdam Oud-West grenst direct aan het centrum daarom is het een bijzonder stadsdeel. Hierdoor is Amsterdam Oud-West nog steeds de onbetwiste trendy wijk in Amsterdam. Er zijn moderne goed onderhouden en gerestaureerde oude gebouwen, waar ruime appartementen, lofts en penthouse-appartementen te huur zijn. De bewoners en de vrijetijdsvoorzieningen zijn overeenkomstig divers: kunstenaars, studenten en jong van geest hier in de cabaretscène, in hippe clubs en trendy bars. Gezinnen en hoge verdieners zijn in goede handen bij het Vondelpark.

Amsterdam Oud-Zuid: Deze wijk is de een van de rijkste en de mooiste buurt van Amsterdam. Met de brede lanen en de bekende musea als Rijksmuseum, Van Gogh museum is de aantrekkingskracht voor de hoge verdieners.

Houd alle details in gedachten
Voordat het gekozen appartement in Amsterdam daadwerkelijk wordt gehuurd, moeten alle open vragen worden verduidelijkt. Hoe is de parkeersituatie op het terrein? Kan een parkeerplaats worden gehuurd? Is het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. En hoe zit het met de energierekening? Welke energielabel heeft het huis/appartement. Voor sommige vragen kunnen de bestaande huurders in de woning u informatie geven.

Er is altijd wel iets te beleven in Amsterdam
Natuurlijk is er altijd wel iets te beleven in een kosmopolitische stad als Amsterdam. Naast belangrijke jaarlijkse evenementen zoals de Holland festival, Roots festival, Amsterdam Dance Event zijn het vooral de schilderachtige hoekjes die Amsterdam zo onweerstaanbaar maken.

Handige websites voor het huren in Amsterdam:
Funda
Pararius
Direct wonen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here